>>Inhuldiging borstkliniek Atossa

Borstkliniek AtossaVan harte welkom in Atossa, de vernieuwde borstkliniek van het UVC Brugmann, site Horta !

Annemie Neyts, Prof. Luc Baeyens en Karine LalieuxOnlangs werd de borstkliniek ondergebracht in nieuwe, luchtige, rustgevende en aangename lokalen. De architectuur en de organisatie werden bedacht voor de optimale opvang van zowel patiënten met een borstaandoening als van patiënten die zich aanbieden voor een vroegtijdige borstkankeropsporing.

Daarbij blijft het ons doel om alle nodige borstonderzoeken op een zo kort mogelijke tijd uit te voeren opdat de patiënt zo snel mogelijk de resultaten zou krijgen.

Een multidisciplinair gespecialiseerd team bestaande uit 8 gynaecologen, 5 radiologen, 5 technologen, 3 borstverpleegkundigen en meerdere secretaressen, staat in voor de opvang en begeleiding van de patiënten.

De kliniek is voorzien van 12 kleedkamers, 4 consultatieruimtes en een tweede mammograaf, en kan nu tot 80 patiënten per dag ontvangen.

De borstkliniek Atossa kreeg de erkenning voor het programma van begeleiding van borstkanker én voor het programma van de gratis georganiseer de borstkankeropsporing bij vrouwen van 50 tot 69 jaar.

In praktijk

Plaats : Auditorium PP Lambert (seminaries) en borstkliniek (gebouw K), UVC Brugmann site Horta
Datum : Vrijdag 24/09/2010 vanaf 8u30 (seminaries) en/of vanaf 12u (inhuldiging en rondleiding)
Contact : Christine NAPLES en Joëlle CALOENS - tel. 32 (0)2 477.38.46
Inschrijving : Verplicht (aantal plaatsen beperkt)

Programma

  • 08.30-12.00 : Seminaries over borstkankerPDF
  • 12.00-14.00 : Inhuldiging van de Kliniek en drink
  • 14.00-16.00 : Rondleiding en demonstraties