Werken voor het iris-netwerk

>>Werken voor het iris-netwerk

Bent u verpleegkundige ? Kom onze rangen versterken !

De Interhospitalenkoepel van de Regio voor Infrastructurele Samenwerking (iris) staat in voor het beheer van de 5 Brusselse openbare en universitaire ziekenhuizen (3 algemene en 2 mono-gespecialiseerde ziekenhuizen), verdeeld over 11 sites in het hele Gewest.

Ons ziekenhuisnetwerk - het eerste in België - werd door de wet van 1995 opgericht als openbare dienst. iris telt zo’n 2.400 bedden en 10.000 medewerkers voor een budget van ongeveer een miljard euro. iris staat voor een zeer ruim aanbod aan zorgactiviteiten, zowel buurtactiviteiten als activiteiten van complexe aard en met betrekking tot onderzoek en onderwijs.

Werken voor een iris ziekenhuis, is kiezen voor kwaliteit...

… in termen van waarden en missies

in termen van balans tussen werk en privéleven

in termen van persoonlijke ontplooiing

… in termen van intellectuele verrijking

>Wilt u meer weten ?

Bent u overtuigd door ons netwerk ? Sluit bij ons aan !

Hebt u een diploma (Bachelor) als verpleegkundige ? Het iris-netwerk nodigt u uit om een formulier in te vullen met uw interesse voor mogelijke werving.
Werken bij het UVC Brugmann is streven naar uitmuntendheid en samen de attractiviteit van het ziekenhuis versterken
Meer dan een job...Een stijl van zorgenEen stijl van leven

Het Universitair Verplegingscentrum Brugmann, openbaar ziekenhuis binnen het iris netwerk en het UZC Brussel, is uitgerust met een breed ziekenhuisaanbod (drie complementaire sites) en beschikt over een specifieke architectuur die constant evolueert. Door haar sterke maatschappelijke persoonlijkheid, ijvert het UVC Brugmann voor het behoud van toegang tot de beste zorgen voor alle patiënten, zonder enige discriminatie.

Het ambitie van het Verpleegkundig en paramedisch departement ? Door een gepaste omkadering u een stimulerende werkomgeving waarborgen, mede dankzij het bevorderen van loopbaanontwikkeling, erkenning van inzet stimuleren, het invoeren van een evaluatiecultuur (feedback) en een doelgericht managementsbeleid.

Zie onze verpleegkundige vacatures !