>>e-gezondheidsweek.brussels 2018

e-gezondheidsweek.brussels 2018

e-gezondheidsweek.brussels 2018

Van maandag 18 juni tot vrijdag 22 juni vindt de week van de e-gezondheid plaats in verschillende Brusselse ziekenhuizen. Na eerdere sensibiliseringscampagnes voor ziekenhuizen en dokters is deze derde editie van de week van de e-gezondheid bedoeld om het grote publiek te informeren over het elektronisch delen van medische gegevens, om mensen aan te moedigen om zich aan te sluiten bij het Brussels Gezondheidsnetwerk.

Met dit initiatief krijgen dokters een overzicht van de medische voorgeschiedenis van patiënten, zodat ze sneller een juiste diagnose kunnen stellen. Patiënten zullen dus een betere behandeling krijgen, met name in noodgevallen.

Het systeem is gratis en volledig beveiligd. De patiëntengegevens blijven vertrouwelijk.

Meer dan 630.000 Brusselaars hebben al hun toestemming gegeven om hun gegevens te delen. Om en bij de 9000 zorgverstrekkers en alle ziekenhuispolen van het gewest nemen actief deel aan het Brussels Gezondheidsnetwerk.

Samen maken we werk van e-gezondheid !

!De week van de e-gezondheid, wij doen eraan mee ! Dinsdag 19/06 (9u-15u) in de inkomsthal van de polikliniek Madeleine Lejour (site Horta, gebouw Y) organiseren we een sensibiliseringsactie, met een inschrijvingsbalie om de patiënten online in te schrijven.