>>Communicatie en persrelaties

U bent journalist ?

Zoekt u informatie betreffende een onderwerp in de gezondheidssector ? Wenst u één van onze specialisten te interviewen ?
De communicatiedienst van het UVC Brugmann staat tot uw beschikking om de contacten met de verantwoordelijken te vergemakkelijken en om u  met de juiste persoon in contact te brengen. Dit neemt niet weg dat wij soms wel eens een aanvraag moeten weigeren, met name omdat er op dat moment niemand beschikbaar is.

N.B. : De vertegenwoordigers van de media worden verzocht om de communicatiecel te contacteren alvorens de gebouwen van het ziekenhuis te betreden.

U bent filmmaker of fotograaf (of student) ?

Wenst u een filmopname te realiseren of foto’s te maken op één van de sites van het UVC Brugmann ?
Het maken van foto’s of films binnen of in de buurt van onze gebouwen zijn onderworpen aan een voorafgaand akkoord.
Stuur ons uw verzoek en wij geven u alle praktische informatie om de realisatie van uw project te vergemakkelijken, rekening houdend met de beperkingen inherent aan de privacy van de patiënten, de beeld- en auteursrechten.

N.B. : Beelden van een patiënt of van een medewerker van het ziekenhuis mogen niet zomaar worden gebruikt, gewoon omwille van het feit dat ze hier op de locatie aanwezig zijn. Er moet altijd eerst een schriftelijk akkoord worden bekomen alvorens dit beeldmateriaal te mogen gebruiken/verspreiden.

Communicaties in verband met patiënten

Het verblijf in het ziekenhuis zorgt sowieso voor de nodige stress bij de patiënten en hun naaste entourage. Onze prioriteit gaat dan ook uit naar de zorg, het welzijn en de rust en kalmte van onze patiënten. Het UVC Brugmann zal te allen tijde prioritair belang hechten aan de bescherming van de privacy van zijn patiënten.
De communicatiecel zal – net als al wie beroepshalve in de gezondheidssector zit – nooit reageren op het al dan niet aanwezig zijn van een patiënt binnen het ziekenhuis, noch omtrent de gezondheidstoestand van een welbepaalde patiënt.

Perscommuniqués en sociale media

Wij verspreiden regelmatig persberichten via onze website. Daarnaast kunt u onze actualiteit ook altijd op de voet blijven volgen via onze sociale media Facebook, Twitter, Youtube en Linkedin evenals via het blog "Care. Together".

Wil u ons wel even laten weten of u aan onze perslijst wenst toegevoegd te worden of wanneer er iets aan uw contactgegevens verandert, waarvoor dank !

Onze laatste persberichten :
Het UVC Brugmann engageert zich tegen de griepHet UVC Brugmann engageert zich tegen de griep
Patiënten optimaal verzorgen, gaat pas als je ook voor jezelf zorg draagt…
Gepubliceerd op 09/10/2017
Nieuwe polikliniek Madeleine Lejour op de site HortaNieuwe polikliniek Madeleine Lejour op de site Horta
Die omvat een gezellige ruimte van 10.000 m², afgestemd op de behoeften van onze patiënten…
Gepubliceerd op 20/09/2017
Kwaliteit : de Brugmann Stichting lanceert een projectoproep !Kwaliteit : de Brugmann Stichting lanceert een projectoproep !PDF
Kwaliteit van behandeling en levenskwaliteit van patiënten van het UVC Brugmann te verbeteren…
Gepubliceerd op 08/09/2017

Institutionele gegevens

Officiële benaming van de instelling : Universitair Verplegingscentrum Brugmann (afgekort : UVC Brugmann)
Feiten en cijfers : Bekijk de algemene voorstelling en de laatste cijfergegevens van de instelling.
Geschiedenis en architectuur : Overloop de evolutie van het ziekenhuis in de tijd.
Logo : U kan ons logo bekomen (in verschillende afmetingen) door de communicatiedienst te contacteren.